Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DE som blev utslagna kallas inte såpor utan sopor... en dokussopa således


Patriot och dokussopor



Snart kan ”patriotiska amerikaner” ta flyget
För en semester där man kan se kriget
På nära håll, "blod slem och hjärnsubstans"
Utlovas, liksom att få känna på vapen
Och kanske skjuta själv
"Smäller högre än storviltsjakt"
"noplissar i rader"
Och åka hem till säkerheten veckan efter

Nästa dokussopa är
”de som blev utslagna” vid medicinsk undersökning
ska få en andra chans…
Att åka till Irak som soldat…
”den bästa kommer dit” av dessa

”Vad gör man inte för att få synas”
Ja och att få chansen att döda
"legalt liksom"
Nåt att berätta om senare, vid lägerelden
Förlåt, Twtter och msn.... numer...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-11-30 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO