Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland kan även Jag vara töntigt söt :)



Jag skulle gå långt för dig
Jag skulle gå oändliga mil med dig
Bestiga berg och korsa hav
Slåss mot såväl sagans väsen
eldsprutande drakar
som mot vasstandade krokodiler

Jag skulle bygga dig sjöar
om du sa att du var törstig
Så tusentals åkrar med korn och vete
mala mjölet
om du sa att du var sugen på bröd
Dräpa den störta av tjurar
om det var hunger du kände

Jag skulle måla hela världen
om du sa att din favoritfärg var blå
Jag skulle aldrig sluta
fören jag funnit slutet på regnbågen
om din dröm gick att köpa för pengar
Jag skulle bygga dig vingar
om du fick längtan att flyga

Jag skulle ge dig mitt hjärta
om ditt slutar att slå
Allt för att se dig le
Jag skulle gå långt
mil, över berg och genom dalar
Om med dig, jag en framtid
skulle få








Fri vers av Baystream
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-30 10:47



Bookmark and Share


  Hawk
Det här är kärlek på hög nivå, det...
2009-11-30

  oMareld
håller med nedanstående. man gör allt för kärleken.
Gillar delen där du skrivit om att bygga honom vingar.
2009-11-30

  Junitvillingen
Vad gör man inte för kärleken? Jo, man gör precis allt - bland annat det du skriver om här. Kanske vederbörande känner likadant?? Och vill vandra över höga berg för din skull, dräpa tjurar & så tusentals åkrar med korn? FIN text!
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream