Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


Advent

Jag vill vakna
och se de lågor
som sover
bestiga svaren
till de tusen stjärnorna
ljusen lovar en bädd
av en annan snö




Fri vers (Fri form) av Fredrik Stillesjö
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-30 11:36



Bookmark and Share


  AnnaMariaS
Fin. /M
2009-12-01

  Suzy med punkterna
Förtjusligt!
2009-11-30

    sajo
Vi sa alla vid fikabordet i morse nu vill vi ha vintervitt ljus så vi blir piggare. Gillar din text mycket.
2009-11-30

  Junitvillingen
Så vacker dikt Fredrik...

"och se de lågor
som sover"

- ursköna rader!!!
2009-11-30

  Myself
fint på nåt vis.
2009-11-30

  ULJO
Finstämt, snö är något jag längtar till. I min landsända finns inte något av den gnistrande snö som borde finnas nu i advent.
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö