Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns där i Upplands Väsby på andra sidan E4 från scandic... bra mat ibland, inte billigt, riktigt dåliga pizzor (små, torra jävliga) men försök att "backa" om du kan, så får du se sura miner och ibland t o m, nobben... ett sånt där "viläggerpååtdej"


Glädjens kafè utan glädje


Kom till glädjens kafè
Och ät en färdigrätt
Om du har tur
Så kan du också äta dej mätt

Det är deras jävla sätt
Att om du får en kycklingfilè
Så får du vara nöjd med de
Som de lägger på

Säger du nåt då om att villa ha mer
Så är du inte lönsam som ”gäst”
De vill du ska tagga ner
För de vet vad ”du ska ha som mest”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO