Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rena rama Benny Guldfot ifrån serietidningen Buster... Mvh


Mannen med guldbyxorna som matchar guldskorna

Vilken lirare
Och vilket flyt han har
Igår med Barca mot real Madrid slog han in det enda målet
Segermålet
Det är bara att bocka och buga och ta av sig hatten för han
Zlatan
Ibra
Zlatan sagan går vidare…………

Mannen med guldbyxorna som matchar guldskorna

Ken Cassel
30/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel