Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 december



Stjärnor gnistrar, hand i hand med nyfallen snö
Barnskratt fyller natten
likt änglafnitter
Julklockor klingar
Förstbitna fönster
lyser klart
tända med adventljus
Drömmer om tro och om hopp
Paket inlindade i kärlek
under granen i kakelungsvarmt hus

Världen väntar
viskar till alla de om längtar
Morgondagens oemotståndliga
förväntan
glittrar klart i trygga december hjärtan
Drömmar fylls med stillhet och frid
inväntar magiskt
under himmelens näste
Omfamna den du håller kär
Timman är slagen
Julafton är här







Fri vers av Baystream
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-30 14:37



Bookmark and Share


  Hawk
Packet inlindade i kärlek, eller...
paket inlindade i kärlek :-))

Fast jag gillar tanken på att linda in packet i kärlek. Det kanske kunde hjälpa...
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream