Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden är ..Oskar stake underbar

Inte rumsren...men det är jag inte heller än...




Lucka 1

 

Oskars fru var en underbar kvinna

het på gröten glad och rund

men Oskar den skojarn sa, jag kan inte finna

det som gav henne en daglig kärleksstund

 

hans fru blev galen och skrek så ilsk

vart tog den vägen, ge mig den tillbake

Oskar log, ack du goa fru så pilsk

jag älskar när du längtar min stake

 

 

Eppie-09

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-01 07:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande och gåtfull.. Var tog den vägen? Var det väldigt kallt ute kanske?? Frost är inte att leka med. :-)
2009-12-02

  Ola Rydberg
Gött
2009-12-01

  ~Leonardo~
Den va bra den...ja bättre pilsk än ilsk vetja ;)))
2009-12-01

    sunnanvind
suck...alldeles alldeles underbar!;)
2009-12-01

  Njord
Ja vi har alla våra sätt att tolka orden. Bra!
2009-12-01

  ULJO
Härlig humor i denna lucka. Fortsätter det på det här viset, kan man undra vad som gömmer sig då bakom lucka 24.
2009-12-01

  Blåbäret
åh...välkommen du december...detta har jag väntat på
2009-12-01

    leelee
Jo...lite rumsoren var den allt...men så sitter jag med ett stort smil med. :-)
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP