Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapplisas texter


Lapplisa har lappar överallt

När du kommer in så stod det ”jackor”
Sen står det ”mössor”
”Handskar”
”Skor”
”Tofflor”

I badrummet så finns det platser
Märkta ”handdukar”
”badlakan”
ett par namn samt
”gäst 1”
och
”gäst 2”

Sen finns de muggar märkta med
”min”
”gäst 1”
”gäst 2”
och
en penna, jag såg en penna

Jag tog en omärkt mugg och på morgonen
Så skrev jag på den
”1:e älskare”
och ovanför en handduk så skrev jag
”Casanova nr 1”
Förhoppningen var att de inte fanns fler….
OCH
Att hon hade humor….

Men det märktes när hon vaknade….
Tydligt och klart….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO