Till dig min vän som i min tanke finns hos mig.
Du har kommit och skakat om min värld

Tack för den oreda du skapat.. :)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig min vän som i min tanke finns hos mig.
Du har kommit och skakat om min värld

Tack för den oreda du skapat.. :)




Tankar på Dig

Tankarna flockas
Växer och förökas


Bara en gnutta tanke, på dig
behövs för att hjulet
ska börja snurra
Marken börja gunga


Din närvaro (tyvärr inte här), hos mig
Får mig att glädjas
Får mig att hoppas
Får mig att längta...


Tankarna flockas
Växer och förökas


Vill ha dig hos mig
Vill känna din närhet
Vill glädjas tillsammans
med dig som jag trängtar


Bara en gnutta tanke, på dig
behövs för att marken
ska börja gunga




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-10-21 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh