Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersommar

Solen sänker sig sakta bortöver sjön
sakta men ändå bestämt fortare
och tidigare för var dag som går

Kvällskylan har börjat komma
smyger sig på och in till min hud
in i mina skrymslen och ger kalla tår

Tar på mig en extra och varm tröja
känner värmen där jag sitter och ser
ser solnedgång färga horisonten vackert röd

Solen sänker sig sakta bortöver sjön
sakta men ändå bestämt fortare
och tidigare för var dag som går




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 595 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-30 19:55



Bookmark and Share


  glittertindra
Mycket vackert om hösten den vackra..
2009-08-31

  Sara Heiling
raggsockor, ylletröja, öppen spis och ljus... Då klarar jag en höst;-)

Vacker beskrivning av dagens färd mot höst
2009-08-30

  thyra
Vackert med harmonierande bild. Fint!
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh