Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite ordlek medan jag hör regnet där ute..


på med flytvästen

regnet piskar
mot asfalt och tegel
stänker ner
dina ljusa idéer

ditt torra krut
är nu vått så vått
simma för livet
det slutar då gott

regnet det piskar
mot asfalt och dörr
dränker helt
allt som var förr




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 683 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 21:26



Bookmark and Share


  Sara Heiling
när det gamla regnar bort kan solen driva upp det nya...

Min verklighet varje dag på jobbet, med rosa flytväst mot nya ljusa idéer;-)
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh