Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dag (Vilken dag som helst II)

idag
just nu
är dagen
efter igår
så imorgon...




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 605 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh