Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grissjukan

huvudvärk
ledvärk
halsvärk
nej, halsont heter det...
sitter inne och snorar

verkar bäst att värka klart

innan du på nytt
klarar sitt dagsverk
ledvärk
huvudvärk
nästan halsvärk..




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-07 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh