Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidig morgon nu

tidig morgon nu
skogen vaknar till fåglars gräl
grässtrået bugar under daggens tyngd
vattnet i källan, inte sinar du väl idag?

tidig morgon nu
en svart katt korsar vägen
och hoppas att någon ser och spottar över axeln
dumma människor
ni hade allt

jag orkar inte fokusera på att hålla balansen
när allt är skevt
min rygg är som grässtrået under daggen
inte ger du dig väl av idag?




Fri vers av passeragå
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är som vanligt tagen av ditt sätt att skriva. Denna tavla bär jag med i sinne nu när jag återvänder till monteringen.
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

passeragå
passeragå