Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limmet, kittet, skärvorna

Vi har inget att tala om
Jag och min far

Men vi håller kontakten
Limmar limmet
Kittar kittet som håller samman
Familj
Släktskap
Dårskap

Vi har inget att tala om
Jag och mina bröder

Vi spänner bandet
Låter det brista av avstånd
Av dåligt underhåll
Vi krossar gamla minnen
Och sprider skärvorna

Vi talar om limmet, kittet och skärvorna
Jag och min mor
Om familj
Släktskap
Kunskap
Aldrig dårskap

Vi väntar på att alla ska inse
Förstå att tystnaden inte är ett svar
Bara en paus av förhoppning
Ett stycke hopp hårt hållet
I självförsvar












Fri vers av passeragå
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

passeragå
passeragå