Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina trösklar

mina trösklar
mina snår
mina steg i mörkret
alla mina försvunna år

jag finns inte på kartan
inte som ni tror
jag har flytt från
pekpinnarna pilarna
dit jag går
följer ingen skugga

mina trösklar
mina snår
mina tveksamheter
lämnar svarta spår

jag har köpt min frihet
grisen i en säck
vilka var vi att drömma?
jag är bara skuggan
hastigt skissad i överbliven bläck




















Fri vers av passeragå
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passeragå
passeragå