Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, jag tänkte på serien med samma namn.


den vita stenen

jag putsar och städar bort
det som inte går att hålla i det som är svårt
dammar och håller rent
när hela världen utanför skriker
att det är för sent
drömmer jag
om en vit sten mot min kind
blekt av solen
kyld av vind

men att få vila i din hand hade räckt för båda




Fri vers av passeragå
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket händer
ändå tydligt tema
som bär genom
hela dikten
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

passeragå
passeragå