Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


läppjar på livet

du läppjar på livet
salta tårar
pulsen på din hals
vem slår den för?

du står inte med i böckerna
finns inte med i någons beräkning
rör dig sakta i döda vinkeln
en suddig figur i ögonvrån
och vem du var en gång
går bara att utläsa i en sång
ingen minns namnet på

det går inte att hitta några spår
efter vem du var
ville bli
vem du vågade drömma om
för när man inte vill vara i vägen
går man ur vägen
ur tiden
blir ett spöke

pulsen på din hals
vem slår den för nu
när du läppjar på livet och ler
tittar snabbt bort så ingen ser
att du inte har en aning om vem du är längre
och vägen
vart är du på väg?




Fri vers av passeragå
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-25 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passeragå
passeragå