Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du hade velat se

du har placerat en segelbåt i fönsterkarmen
men längtar aldrig till havet
saltvatten fyller dig ändå

djupa andetag
dina motorvägslungor kippar efter luft
rent syre
skogens andedräkt väntar dig bara runt hörnet
om du hade velat se

du har placerat en segelbåt i fönsterkarmen
hissat segel men vinden når inte bakom det stora panoramaglaset
du längtar aldrig till havet
saltvattnet i dig gör dig för tung
och du dränker ännu en dröm
innan du tar motorvägen till jobbet
ständigt denna längtan
denna känsla av att verkligheten väntar dig
någon annanstans




Fri vers av passeragå
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-02 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passeragå
passeragå