Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket politik har det varit ett tag, vi lägger den åt sidan nu.....


"Time Out !"

Time Out !
Från den hårda verkligheten

Time Out !
Ur den svåra oredligheten

Time Out !
Bara glider omkring
i ett sagolikt skimmer
frivilligt solsting (!)
ett skönt glimmer

Time Out !
Låter sagorna dominera
ingen verklighet numera
flyr in i fantasin
går in i hegemonin

Time Out !
Avspänning total !
Hämning minimal !
Utlevelse prioriterad
Inlevelse retarderad

Time Out
En skön stund på jorden
Vi tar drömmen på Orden (!)......


-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 00:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Omväxling
förnöjer kanske
t o m förnyar...
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska