Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spöksonettseko

Pendel vaggar sommarbilder
vingar flyger

visaren vrids bakåt tio slag ekar
ser dig sluta ord inom dig
mer

mer

oförstående ser jag vägg 
oförstående lyssnad efter svar
din hand pressas om
strupe

ordfäste brister

du tiger

en kallvind far genom rum av
din tystrygg

spöksonetten ekar genom
rums  kalväggar
så det var

någon knackar ihålig tonlöshet
 på cembalo

fågels vingpennor fladdrar
bröstklocka
tickar

silverkulas ordlösa klagan
silverstrimma
matt

dina ord gapar tomma
enslighet

ödslighets öde ö
ser visare
vridas




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-01 10:45



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
det kan vara någon som knackar på biktstolens trä...?
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser