Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnornas glitter

Jag drömmer mig bort,
bort till mina älskade stjärnor.
Dom lyser upp mitt mörker och
glittrar i mina ögon. Det är här
mörkret aldrig når mig, värmen
alltid omsluter mig och det är här
världens existens inte märks.




Fri vers av rabbitheart
Läst 303 gånger
Publicerad 2004-06-22 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart