Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en kanon. Du kan höra mig sjunga den på youtube.com/stenhur


Tillvaron

Tillvaron kan vara gruvlig
så lär dig en visa och sjung
En visa lika så ljuvlig
som sorgen är tung




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 11:57



Bookmark and Share


  walborg
Mycket fin liten visa om livet som det är! Stort tack!!!!
2009-12-01

  Kristina Wallbing
Jag har lyssnat! Mycket fin kanon - och ett klockrent och klokt budskap! (såg även det ljuvliga lilla barnbarnet :)
2009-12-01

  Junitvillingen
FIN text - och sången har jag lyssnat på alldeles nyss...låter bra ju, vacker röst har du också:-))
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP