Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009

 




timglas

Sanden uti timglaset

den tjocka luften

det täta, den ogenomträngliga fogmassan

det lilla blinket

lyckolandsskrattet

den trolska manin

allt tappar sin färg

jag, min pensel

min palett

borta

 




Fri vers av Lindsy
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-10 05:48



Bookmark and Share


  Lady Alassa
välljudande upphöjt ord sådant bedåras ja av
"lyckolandsskrattet" det tar jag till mej omedelbart redan tio i tio
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy