Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodin är SÅ vacker (sjöng den i kyrkan den 9 nov, soloinsats), men texten kan behöva "moderniseras" lite....


"Man Ska va´ Snäll..." ("Travesti på den Kristna Hymnen Immanuel,som...")

" MAN SKA VA´SNÄLL" ( Original: "Immanuel, som Gud har sänt !" av Nathalie Sleeth )

Man ska va´snäll, det är ju nu Advent !
Håll Dina Ord, släpp Hjärtat Ditt på Glänt !
Vår Gud Han ser ,Han ser varenda ting
men gör ju ändå sällan, Någonting !

Så låt mej nu predika vad Han sagt !
Så kan Han ,se´n ,få Skriva på en Pakt
Att Han ska ,se´n ,Rädda Våran Värld
och då se till att återta All Flärd

Nu vi förväntar, Herre Kär, att Du fixar Allt
Och När det fixas, dååå Du lär att Allt ska bli så Ballt !

Repris första versen

Så Kom och Fräls Oss då och Läk vart sår !..Så Kom o c h F r ä l s O s s d å o c h L ä k v a r t S åååååååå r !!!!!!

---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 14:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kyrkan har moderniserat sig till oigenkännelighet, så det räcker så bra med det.
Och om det räckte med att vara snäll så skulle ingen kunna komma till himlen.
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska