Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig att sluta älska dig

Och hur ska jag kunna göra det när jag tycker att du är så himla vacker och fin
Och det efter alla fina stunder som vi två har haft tillsammans
Så nu drömmer jag om dig varje natt
Kärleksfulla fantasier snurrar i mitt huvud där du är min kärleksfullaste skatt
En som jag älskar och håller av
Så jag vill helst inte flyta här ensam på vågen på ett öppet hav, för det enda som jag vill är att det ska bli du och jag som älskar varann
utan några som helst krav
Utan krusiduller
Kraven kommer senare när du tycker om mig lika mycket som jag älskar dig
När vi två har smält ihop till en enda klump
Om det nu någonsin kommer att ske…..?

Bara gudarna vet…..

Jag kommer aldrig sluta att älska dig
Och hur ska jag kunna göra det när du ligger mig så varmt om hjärtat……

Ken Cassel
1/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel