Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den biologiska klockan

den tickar på
Och det hela tiden
Tick - Tack, säger den
En dag blir till två
En dag blir sen till en hel vecka
En vecka blir till en månad
Efter femtiotvå veckor så har det redan gått ett år
Och snart så är det både Jul och nyårsafton så vitt jag förstår
2010
Och nu undrar jag om vi kommer att få någon snö över Stockholm i vinter
Om vi kommer att få någon snö detta år i huvudtaget
Lite snö som inte smälter bort på en endaste gång?
För barnens skull
( Självklart! )

Klockan den tickar på
Man blir inte yngre direkt
Titta så många rynkor jag har fått säger jag till mig själv, när jag tittar på mig själv i spegeln
Jävla skit också eller så kommer skönheten med åren
Hi Hi....

Klockan
Den biologiska klockan....

Ken Cassel
1/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel