Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd Kraftigt sviken.....


Ring inte till mig fler gånger

för om du ringer så får du ändå inget svar
Nu är det jag som drar
Ja, jag går nu för att aldrig mer vända mig om igen
Och jag som litade på dig så
Och jag som hade dig som bästa vän
Men nu är det dags för mig att gå, för efter det här sveket som du har gjort emot mig så vill jag aldrig mera veta av dig igen
Oförsvarligt
Så tyvärr
Jättetråkigt
Hej då!

Ring inte till mig fler gånger
Jag är ändå inte hemma……….

Ken Cassel
1/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 16:30



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ord och inga visor, kan vara nödvändigt ibland,
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel