Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De här orden, är till Dig




Love me as only love can

Älska mig, som bara kärlek kan

Give me the love, I crave and need


Älska mig, så som mitt hjärta vill bli älskat



See me


Här, jag är här



Love me today

Älska mig idag

And I will love you, forever




Och jag skall älska dig, för alltid





Love me, as only love can


och du kommer få en kärlek tillbaka, större
än ditt hjärta vågat hoppas på…












Fri vers av Baystream
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-01 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream