Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta hände i Loftahammar tydligen... man häpnar...


Galna snutar tjurar



En galen älgtjur
Sparkade ihjäl en kvinna
Och galna poliser
Ansåg att det var hennes man
Han anhölls…
Och misstänktes för mord

De ”beklagar”, snutdjävlarna
”det var tråkigt”
att det var ett misstag
”men det var inte så konstigt”
Sa hon, förundersökningsledarkärringen
Nej nej, det är väl så man ”döljer” sina misstag

Eller skyller ifrån sej
Döljer inkompetens
Och dumhet
Problemet är att allt sker så ofta
Verkar de som hos
”polisen”
Men med alla dessa galna snutar
Så borde de känna igen en galen älgtjur




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger
Publicerad 2010-01-29 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO