Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som slår, ska inte ha några rättigheter alls..


Pappavåld är inte pappa


En ”pappa” som slår sina barns mamma
Eller sina barn
Och allra värst, både och


Har förverkat sin rätt att träffa sina barn
Tills barnen själva kan bestämma
Det borde vara självklart….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-02 01:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en fruktansvärd sanning
2009-12-04

  oMareld
sant... de är icke värda att bli kallade pappa
2009-12-02

  Lavinia Röd
Ja, i allafall utan tillsyn...Å det gäller ju även mammor som gör så...
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO