Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit jag inte vill gå

Jag står
i en situation

jag inte
vill se

i ett skeende
jag inte vill vara i

livet

tar mig vidare
längre in

i det som
nu kommer

jag konfronteras
med mörker

med livet som
bär mig vidare

dit jag inte riktigt
vill vara

båda mina ögon
förblir öppna

mina sinnen
klara

jag tar in all
intryck

känslor formas
till tankar

ett val

att fortsätta vara
i livet

trots kampen
som ofrånkomligt

kommer
nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e