Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mask igen

det är tyst
mitt monster
har vaknat

svart
svart
svart

jag ska hugga
sönder dina kristaller
du ska bli en mask

svagt mimar läpparna
nej inte igen
men monstret skriker

han är stark nu
och ingen vill ha
dig, fula flicka

det är bara
inbillning
tror du

men monstret
han är stark
och styr mig

du ska gå sönder
nu, fula flicka
bli en mask igen.




Fri vers (Fri form) av Matilda Linnéa Tinér
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-02 00:02



Bookmark and Share


  blaite
Scary..
2009-12-22

  Carin
Det känns så igen. Välskriven! Jag gillar den.
2009-12-03

  Mess
söt och hemsk på samma gång. :)
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér