Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009

ett samtal med en kompis inspirerade denna allmänskildring kring det där med att vara obesvarat kär




Jag borde inte, men gör ändå

Med full kontroll

styr jag dagdrömmen bort

jag accelererar bort i något oviktigt

eller viktigt,

till något slags borde-tänkande

inbillar mig något

till så som det borde vara

Och mina tankar vilade inte

i nån slags surrealistisk fantasi

på flera timmar

utan bara i kall logik

till hjärtat började dåna

puls som sliter, river

ont i gottet, eller gott i ontet

jag kan inte styra

den där manicken

som talar om för mig

att oavsett logik eller ej

så är det där inne det känns

när jag ofrivilligt

men

äntligen

möter dig.




Fri vers av Lindsy
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-02 00:22



Bookmark and Share


  thyra
Fint skrivit!
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy