Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucka 2 skriven i nöd då jag sitter på jobbet och är som en död.

:))




Lucka 2. Men Beata då..

 

Det är inte lätt att inte kunna sin geografi

när man så kissenödig kan bli

för Beata hade på natten någon annan famnat

då hon åkt fel och hos Oskar hamnat

 

På väg hem till Lennart på morgonkvist

nervös, kissenödig och kände sig trist

i nöden tog hon av sig hatten på bussen

och lyckades i den trycka ner stussen

 

Då kom en kärring så rynkig och tandlös

vad gör du i hatten du galna tös?

jag testar min hatt sa Beata

och sprang sedan rodnande ut på gata

 

Nej nu ska här fikas med lussekatt

med russin för att sedan glömma

denna märkliga natt

Sedan så glömde hon att
hon inte skulle använda sin hatt.

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-02 15:35



Bookmark and Share


  papessa
roligt och småtokigt ihopknåpat i nöden...
2009-12-03

    ej medlem längre
Oj, att ta sig vatten över huvudet är inte bra.. men det var din roliga dikt.. bra alltså:-)
2009-12-02

  Ola Rydberg
Ja härlig humor och sköna ordsvängningar
2009-12-02

  Ilona _L
Hi,hi,hi kul med Beata "i hatten"!
2009-12-02

    leelee
Aj aj aj, vilket slut! Fattade först efter andra läsningen. Ha ha ha!
2009-12-02

  Blåbäret
jamen...en handlingskraftig kvinna
en riktig toka, som hon visat sig vara på flera sidor idag :)

härliga humor
2009-12-02

    sunnanvind
Skrattar!!! Jättebra!:)))
2009-12-02

  ~Leonardo~
Nöden har ju ingen lag heter det. härligt galet som vanlig eller???
2009-12-02

  erkki
Jätteläckert!
Tänk om du som sista rader lagt till:
...Sedan så glömde hon att
hon inte bort bruka sin ankomna hatt. ;-)
2009-12-02

  Njord
Härligt rimmad berättelse döljer sig under din lucka! ;0)
2009-12-02

  Ronny Berk
rimrikt och osannolikt; ; en livs levande historia om nattliga eskapader; men varför ta bussen när det finns bilar med hundar i, eller stanna hos Oskar ännu en stund; trevligsaker, den lucköppningen, men hur ska det då inte bli när 24:an slås upp på vid gavel...
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP