Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag provar - Beata Russin Rynkig


Dagens Luckord 2/12

I glöggen sjunker jag ner
Sätter piff på smaken
Jag tillhör drycken

Men av alkoholens värme
Blir jag alldeles rynkig
Som ett russin du sett

Men vad bryr sej lilla Beata
Om denna petitess
Bara hon pepparkan får smaka




Fri vers av Jack_iX
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-02 14:33



Bookmark and Share


    sunnanvind
Älskade vännen...dopp i gryta de' är nåt annat det...Glögg ska drickas! Inget annat än om jag vet att du vill så väl!;)
Toppen bra!!!
2009-12-02

  Junitvillingen
Klart att jag får ett le´ende på läpparna när jag läser detta - det sista stycket är väl bara för sött!;-))) Att vara nöjd över att få smaka pepparkaka - ja, då finns det mycket att vara glad åt;-)
2009-12-02

  Blåbäret
nej nej nej...du skall dricka alkoholen, inte bada i den *skrattar
och i dessa tider så ordnar sig allt med pepparkakor

lucköppningstider, kul att läsa!
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX