Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyger om natten...

mitt uppe i den mörka nattsvarta himmelen där endast stjärnorna lyser så klart
där stjärnorna lyser så underbart emot mig
och titta där
där finns den stora björnen som släpar på Karlavagnen
och han tycks ha det jobbigt så, för Hej och hå, så han tar i

Jag flyger i mina drömmar
När jag ligger och sover så sött brukar jag faktiskt känna mig ganska så lycklig och fri, av allt det som jag får se
för i mina drömmar så kan allt hända och allt kan ske
Och det är bara när jag ligger och `snarkar` som jag får vara med om allt detta….
Hi Hi

Flyger om natten där stjärnorna guidar mig på vägen igenom drömmarna
Drömmarna som skiner så klart
Drömmarna som skiner så underbart
Det här måste bara vara himmelen…..

Ken Cassel
2/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-02 14:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så fint beskrivet- drömma är ett vackert ord och en skön känsla.
2009-12-03

  anits VIP
Så fint och drömmande
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel