Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att du hade följt med henne till porten

så undrade du om hon tänker bjuda in dig på en sängfösare
Släppa in dig
Ge dig en liten chans
Men när hon bara pussar dig på kinden och säger God natt med ett vackert leende vet du redan om att ikväll
så lär du inte få någon romans
Kanske någon annan gång
Kanske hon hör av sig
Hon har ditt nummer
För nu, för nu får hon ta det sista steget
Ja, för du har gjort vad du har kunnat för att charma hennes hjärta
När hon pussade dig på kinden och sa Hej då! så kunde du inget annat än att skratta lite åt det hela för dig själv...

Efter att du hade följt med henne till porten….

Ken Cassel
2/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-02 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel