Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste man komma ihåg att man ska dö...


Hora Nostrem

Epitafiet
Skall lyda:

Jag Vägrade Lära Mig Hata.


Kom närmare
Du ska få
Mitt sista
Andetag

Det är mitt
Enda arvegods


Låt någon sjunga
Högt och falskt
När Kerberos
Koppel brister

Låt samme
Någon sjunga
Högt och falskt
När kistan sänks


En blomma
Röd Geranium
I lerkruka
Skall vara
Enda prydnaden


Ingen Psalm
Bara en svart visa
Från en bok
Jag ägde som barn

Den om korparna


Och
Lägg silver
På mina ögon

Lägg silver
På mina ögon

Ringarna i öronen
Är kanske inte
Nog Geld åt
Charon...

Amen




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-10-21 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother