Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland möter man människor som vill möta en av inbillade orsaker...


Till S

Hon skall stå
i galleriet
och vänta
på att någon skall
dra täckelsen
av tavlorna.

Om det någonsin faller
skall hon förevisas
fem fotografier
som alla är speglar.

Och hon skall se in i dem
med torra ögon
och rak rygg.

När hon går
skall hennes klackar eka
mot betongen.




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 22:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland möter man en feminist som vill ha det till att det fortfarande skall vara en karl till att fråga chans. I andra fall visar det sig att den som tog bilderna eller opererade någon för cancer var just feminist.
2012-01-07

  Suzy med punkterna
Mycket tjusigt skrivet
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother