Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skuld är en märklig känsla...


Mea Culpa

Och över en kort tid,
medan bläcket torkar,
skall jag kasta ut
min grånande blick
genom smutsiga fönster

Med ömhet skall jag se
hur molnens livslinjer vandrar
över himlens mjuka handflata
i det att jag tänker på
hur skuld och skam
inte är annat
än högmod
i en spegel

Och att syndaren
kanske inte alltid är så ensam
som han tror




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother