Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att i enkelheten ligger det sanna...Tillkämpade ornament skymmer alltid sikten...


Ett Bach-stycke

Med exakthet
tillskriver jag dig
från strängen
och från klaviaturen

Skarpeggade preludier
söker sig fram genom rummet
med ömtåligt känsliga fingertoppar

En gåspenna,
med nedfilad udd,
skall läggas i skrinet

En Helgongloria
borde finnas
i samlingarna

Och jag ska vara tyst nu,
tala endast i rummet
mellan tonerna,
finnas i tidens sköte
tillsammans med
alla evighetens
ofödda sekunder




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 1466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother