Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet ordexperiment av den lägre skolan...


Kontemplation

Den tunna fosterhinnan
Är aldrig stilla.
Ettusen munnar har
Spottat på den.

Det går inte
Att se genom hinnan längre,
Utan att stirra in i en
Salivägg.

Saliv-Ägg som ruvas och
Kommer att kläckas för att framföda
En duvunge av expulderat slem.

Sodomitiska Phalliter
Tag edra fantasier från mig.
Affischera Icke Här.
Ni vill bara göra världen
Till en böld, en vårta av Dålig Smak.

Månglare i Templet.

Vilken Profet skall
Excorcera dem från
Våra Heliga Platser...?




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-10-21 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother