Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuvrökning

I rök molnet.
Kall decembernatt.
Cigaretten darrar i din hand.
Ditt röda läppavtryckt på filtret.
Du tar ett bloss.
Glöden närmar sig dina läppar.
Som en brännhet kyss.
Cigaretten faller ur din hand.
Ner i ett hav av snö.
Glöden börjar sakta att dö.




Fri vers av Amandaaa
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-02 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa