Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla

Om du står vid en klippkant och vajar. Så väntar du på antingen den där lilla vindpusten av förtvivlan som får dig att falla över kanten, eller den där vindpusten med hopp som får dig att falla på rätt sida. Oavsett vilken av dem det är så landar du alltid någonstans, och vart du en landar så måste du resa dig där ifrån. Så egentligen så spelar det ingen roll på vilken sida av kanten du faller. Det är när du ligger på marken du gör ditt val. Om du väljer att resa dig upp och fortsätta med ditt liv eller inte.




Fri vers av Amandaaa
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-20 16:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det ligger mycket i det, flicka.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa