Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äktenskapslöfte till en framtida man

Jag lovar att min mamma ska lära mig att
diska, laga mat.
Att vara alla män till lags.
Jag ska fettsuga mig.
Förstora mina bröst för dig.
En vacker kropp är min enda chans.
Att lyckas och gifta mig med en rik man.
Jag ska se ut som en modell.
Jag ska knulla som en porrstjärna.
Suga kuk regelbundet, och gärna.
När jag blir stor.
Ska jag bli en god mor.
Berika jorden med vackra barn.
De i sin tur ge oss lika vackra barnbarn.
Jag ska tycka om din påfrestande mamma.
Det är trots allt hon som fört dig till jorden och dig ammat.
Jag ska alltid vara glad och stötta dig.
Allt för att du inte ska vara otrogen och lämna mig.
Jag ska inte tjata och gnälla.
Inte skälla.
Då du på krogen om nätterna drälla.
Jag ska vårda dig dagen efter i din baksmälla.
Med tiden försvinner år.
Min skönhet vittrar sönder och den lika så.
Jag blir gammal och huden rynkig och grå.
Då ska jag inte gråta när du ligger med en yngre kvinna.
Alla män har rätt till sin egen älskarinna.
När du sedan vill att vi skiljer oss.
Packar jag gladeligen min väska förstås.
Lämnar plats åt den nya.
Alla män måste rensa ut och förnya.
Kvinnor är utbytbara.
Ingenting annat än en förbrukningsvara.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Amandaaa
Läst 578 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-02 16:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt ironiskt hårdfint skrivet:)

i ditt äktenskapslöfte skall det bara stå en sak:

"Jag skall komma först, för både mig själv, som för dig"

som en gudinna skall du behandlas
fritt får du knulla
2011-06-02

  mariasan
härlig humor!! skriv en ur hans synvinkel oxå. = )
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa