Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktingar

För dig blir jag Bonnie
om du är min Clyde
vi ska stjäla
det som korsar vår väg
råna livet
på all tid den har
enda ner till de sista sekunderna
med timmar och dagar
tillgodo i bagaget
är vi på flykt från verkligheten
den som till sist blir omöjlig att undgå
vår arrest blir ett faktum
våra vägar skingras
då vi anländer till olika anstalter
där ska vi sona våra brott
vi har stulit
och stjäls nu från varandra
verkligheten upprätthåller rättvisan
visar ingen hänsyn
för dem som räds och blundar för den
alla ska vi avsmaka dess bitterhet






Fri vers av Amandaaa
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-22 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa