Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan och världen

Individen är oansenlig för världen
den sörjer ej din bortgång
upphör inte att rotera vid ditt sista andetag
slutför sitt liv från begynnelse mot domedag
de avtryck du lämnade kvar för att bekräfta din existens
vittrar sönder med sekel som passerar
berörda hjärtan kommer inom sinom tid
också fullborda sina liv
då munnar tystas på ditt namn
avlägsnas din hågkomst
sista gången det nämns i tid och rum
är minnet utplånat




Fri vers av Amandaaa
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-26 00:00



Bookmark and Share


  Evigt Eko
Tror jag förstår vad du försöker förmedla, jag har på senare tid insett det vackra med tanken att det inte finns något kvar efter att man försvinner. Ett tomrum så svart och icke existerande, en ultimata frihet.
2011-11-23

    Göte Holmlund
Aj! Ja, alla kommer vi bli bortsuddade och lämna en doft av inget som varit.


….oooO…………..
…..(….)…Oooo…
……)../…..(….)….
…..(_/…….)../…..
……………(_/…….
… I WAS …………
………. HERE ……
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa