Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titellös

Det är min försäkran om att det är sista gången vi ses.
Senast var den absolut sista.
Gången innan det var vi ett avslutat kapitel.
Men
Vi är inte avklarade.
Tillsammans är vi ofullständiga.
Dikten som skulle blivit färdig rader sedan.
Fortsätter för att sedan resultera i ingenting.
Allt suddas ut.
Vi börjar om.
Skriver nytt.
Älskar på nytt.
Vi blir oskulder.
Vi lär oss att älska.
med våra kroppar.
varandra.
Kärlek förvandlas till hat.
Ömhet övergår till slag.
Avskyr istället för att älska
Tills vi vid nästa möte förlåter.
Glömmer bort och föds på nytt.






Fri vers av Amandaaa
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-21 06:20



Bookmark and Share


  Svartsilver
livets alla relationer.
hur vi börjar om och om
med alla de vi faller för.

och hur kärlek kan bytas ut till hat
är tragiskt, i många fall.
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa