Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flörtar ihjäl mig

Silver måne och det glittriga frost landskapet gör mig knäsvag. Lyssnar på Tom Waits tidig morgon behöver det för att komma i form vill känna dina lungor andas vill ha dig här för mig själv. Lever i en stad jag inte känner pulsen ifrån, det är kallt i min själ. Vi behöver ett nytt liv, en ny puls något formbart som går att ta på smeka formen av liv.
ahh så jag flörtar ihjäl mig för att slippa känna frosten in i märgen.
så jag ligger vaken och läser bukowski och öijer det liksom värmer med en whiskey i handen.
Så jag har allt det här men ingen som lyssnar ingen som bryr sig om morgondagen.
basgången går waits sjunger på beat baby beat.
Och jag mumlar på om ingenting när allt jag bara vill säga är att jag vill ha dig !




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-03 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal